tiistai 6. kesäkuuta 2023

Takahashin virallinen Hopeanuolisivusto?

Tekstiä tulossa tuossa alhaalla. Be prepared. Be afraid. Be very afraid. Be very prepared and afraid.


 

Little My Bravestarr -veppisivuston (älä lue: vippisivuston) mukaan rakkaalla Taksullamme on virallinen Hopeanuoli-sivusto tyylikkäästi tituleerattuna Gin-Ga.net! Liekö tämä maailmankaikkeuden virallisin Ginga-aiheinen vippisivusto (lue: veppisivusto) ja gingaismin keskusnapa?

Yleisestihän tuo on varsin ikävystyttävä paikka: kolme linkkilistausta japanilaisista, suomalaisista ja engelskankielisistä sivuista—siinä kaikki. Toiselta kädeltä, hyödyllistähän tämä tällainen tieto ihan varmasti kuitenkin on, joten… Hmm… Tästäpä riittää diskuteerattavaa Pilvilinnan illanistujaisiin!

Mutta jotain on pahasti pielessä. Hopeanuoli.com, tuo hopeanuolismin mamma ja emo, kehto, synnyinkoti ja vaikka mikä, ei ole listattuna! Tämä vääryys on korjattava pikimmiten!

Miten?


Kyselewin terweisin,
Sir Ruthchyild

9 kommenttia:

  1. Mä oon lähettänyt urulle kysymyksiä urumista ja kaksoissolasta blogin, spostin ja yksäreiden kautta, mutten oo saanu mitään vastausta. Onks uru niinku delannu tai jotai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieman kunnioitusta jos pyydän, arvon Anonyymi. Ymmärrä, että yrittäjän elämä ei ole näinä päivinä helpointa porkkanaa, joten pientä itsehillintää ja ymmärrystä. kiitos. Odotus palkitaan.

      Ymmärtäwin terweisin,
      Sir Ruthchyild

      Poista
    2. On turha väittää et mä oon

      Poista
    3. Hyväksykäämme sitten se, että et ole.

      Olewin terweisin,
      Sir Ruthchyild

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kokoontuuko Omituisten otusten kerho tätä nykyä täällä, vai mistä näitä käsittämättömiä anonyymejä käsittämättömine kommentteineen oikein virtaa? Naraa…?

      Omituisin terweisin,
      Sir Ruthchyild

      Poista